Bun venit firmei Ananova Foraje SRL pe portalul euforaje.ro

ananova-foraje-puturi-apa ananova-foraje-puturi-apa-mica-adancime-1 ananova-foraje-puturi-apa-mica-adancime-2 ananova-foraje-puturi-apa-mica-adancime-3 ananova-foraje-puturi-apa-mica-adancime-4 ananova-foraje-puturi-apa-potabila ananova-foraje-puturi-apa-pret ananova-foraje-puturi-apa-refetinte-clienti forare-fantani forare-puturi1 forare-puturi-apa

Ana Nova executa Foraje hidrogeologice pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de mare, medie si mica adancime, denisipari). Foraje geologice de suprafata si in subteran, foraje geotehnice, foraje speciale. Lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj, deviat, percutant, rotativ, dirijat si de investigatie nedistructiva, foraj umed, foraj uscat. Executie de foraje pentru alimentare cu apa, diametru mare, executie foraje speciale (piloti forati si foraje pentru epuisment), executie foraje de studii. Utilaje pentru lucrari de foraj: instalatii de foraj, motocompresoare aferente, instalatii de carotaj, sisteme complete de instalatii,pompe submersibile,pompe de caldura. Consultanta tehnica in foraje de apa.
ANA NOVA FORAJE Romania
ADRIAN MATARAU – General Manager

Servicii si produse

Va prezentam o solutie eficienta pentru alimentare cu apa ceea ce o sa va reduca la zero costurile cu plata apei potabile si menajere si o sa va dea independenta de sursa stradala de alimentare cu apa .

Puturile de medie adâncime (30 m -90 m) se construiesc la cel de al treilea strat freatic (acvifer) si vor fi tubate pe tub PVC de înalta presiune pn 12,5 bar în diametru de 110 mm , 125 mm , 140 mm si 160 mm .Aceste puturi se vor alimenta cu apa numai din cel de al treilea strat freatic celelalte straturi freatice întilnite vor fi blintate (izolate) de restul aductiunii prin practicarea unui inel de ciment pe sectiunea forajului deasupra celui de al treilea strat freatic.Debitele extrase oscileaza în functie de aportul freatic în acel areal si sunt cuprinse între 0,6 1/s si 4,0 1/s , recomandarile de exploatare si extractie facându-se dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului ,respectiv HHs (înaltime hidrostatica) ,HHd (înaltime hidrodinamica) ,Q (debit maxim).în functie de parametrii tehnici ai putului si consumatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti (bucatarii ,bai, gradini) se vor face recomandari asupra elementelor de extractie (pompe ,hidrofor, rezervor). În cel de al treilea strat freatic apa va intra în aductiune prin lateral (fundul putului fiind astupat) prin fante care vor fi „ îmbracate în pietrisuri de sablaj de l mm-3 mm. Se acorda garantie pe o perioada de 36 luni de la punerea în exploatare asupra integritatii coloanei de lucru (PVC) si asupra debitului de apa existent cu conditia respectarii conditiilor de exploatare scrise .

Pretul este de 160 lei Ron / ml adâncime foraj cu materiale incluse tubat pe PVC de 110 mm,170 Ron / ml adancime foraj cu materiale incluse tubat pe PVC de 125 mm,180 Ron / ml adancime foraj cu materiale incluse tubat pe PVC de 140 mm,190 Ron / ml adancime foraj cu materiale incluse tubat pe PVC de 160 mm.Va putem realiza si solutia finala pentru exploatare,respectiv constructie camin, achizitie si instalare, solutie de pompare in regim hidrofor pentru care de asemenea oferim garantie.Executam foraje de alimentare cu apa si foraje absorbante pentru pompe de caldura si climatizare geotermale. De asemenea executam foraje geotehnice si hidrogeologice precum si foraje de urmarire prin care facem evaluarea zacamintelor minerale si acvifreatice .Pretul unui foraj geotehnic ,hidrogeologic si urmarire este de 2500 Ron / foraj cu adincimea intre 12ml-20ml.
Acest articol a fost publicat în firme de foraje puturi si foraje orizontale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu